Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

A te természetgyógyászod

Deák Ferenc természetgyógyász
az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által képesített Fitoterapeuta

A gyógynövények iránti érdeklődésem a húszas éveim elején kezdődött, miután gyerekkoromtól kezdve minden telet felső légúti betegségekkel küzdve éltem végig. Minden évben szorongással vártam a tél közeledését, mert tudtam, hogy a hagyományos orvoslás mellett újra és újra megbetegszem. Lenyűgözött, hogy az immunrendszer támogatásával és természetes hatóanyagok segítségével milyen látványos javulást lehet, elérni amikor a konvencionális medicina eszközei hatástalannak bizonyulnak. Attól kezdve folyamatosan bővítettem az ismereteimet. 2017-ben kezdtem természetgyógyász tanulmányokat folytatni, melynek keretében humán anatómia élettan kórtant, általános természetgyógyászatot és fitoterápiát tanultam. Végül az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) vizsgabizottsága előtt szereztem oklevelet jeles minősítéssel 2019-ben. Tudományos ismereteimet a farmakognózia élenjáró hazai és határon túli kutatóinak műveiből merítettem, akik között megemlíteném, Dr Rácz Gábort, Dr. Petri Gizellát és Dr. Báthory Gábort, akiknek sokat köszönhetek.

Amellett, hogy szenvedélyesen foglalkozom a gyógynövényekkel, két gyermek apja vagyok. Természetes környezetben élek, az életemet el sem tudnám képzelni úszás, futás, kerékpározás és magashegyi túrák nélkül.

Rólunk - A te természetgyógyászod - 1.
Rólunk - A te természetgyógyászod - 2.

Találjunk együtt megoldást az egészségi gondjaidra!

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Logó - Achillea

"Bármilyen életkorban és életmódban mindenki számára előnyös lehet a gyógynövények használata. Szinte mindenfajta betegségnek megtalálható a természetes alternatív, vagy kiegészítő terápiája."