Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Frekvencia terápia

A frekvencia szót gyakran használjuk és közismert, hogy egy ismétlődés gyakoriságát jelenti. A mechanikai rezgés oszcilláló, azaz periodikus mozgást jelent egy egyensúlyi állapot körül. Ez képezi a frekvencia terápia alapját. A gyógyításban való felhasználás azon a tényen alapul, hogy saját frekvenciája mindennek van – így azoknak a kórokozóknak is amelyek egyes betegségeinket okozhatják, van a saját frekvenciája. Dr. Royal Raymond Rife amerikai kutató az 1920-as években saját gyártmányú vírusmikroszkópjával 60000-szeres nagyításban kezdte vizsgálni a kórokozókat és azok viselkedését frekvencia besugárzás hatására. Ötvennél is több baktériumra és vírusra határozta meg abszolút precizitással azok végzetes frekvenciáit. Készüléke segítségével számos betegséget kezdett eredményesen gyógyítani. Az eljárás az elmúlt száz évben tovább finomodott és ma már Magyarországon is elérhető.

Rife vírusmikroszkóp - Achillea
F-scan4 - Frekvenciaszkenner - Achillea

A frekvencia kezelés a kórfolyamat mögött meghúzódó kórokozók megkeresésével kezdődik, amely nálunk a legkorszerűbb, svájci gyártmányú F-Scan4 frekvenciaszkennerrel történik. A készülék nem orvostechnikai eszköz, így a vizsgálat nem tekinthető diagnosztikai értékűnek, de a tapasztalatok alapján a mérési eredmények valósághű képet mutatnak. A mérés során a készülék 80 és 560 kHz közötti tartományban küld hangfrekvenciás impulzusokat a testbe majd a visszaérkező jelek segítségével nagy pontossággal azonosítja azokat a gombákat, vírusokat, baktériumokat, illetve parazitákat, amelyek a betegségünket okozhatják.
A vizsgálat fájdalommentes és az eredmény kiértékelésével együtt kb. 30 percet vesz igénybe.

Meg kell említeni, hogy a valóságban lehet, hogy nem minden észlelt kórokozó van jelen fizikailag, csupán annak információját találjuk meg, azonban ezen virtuális kórokozók frekvenciáinak kioltása is szükséges ahhoz, hogy eredményesek legyünk.

Az észlelt kórokozók frekvenciáit ezután egy nagy teljesítményű RPZ 15 plazmagenerátorba* tápláljuk, amely a kontaktus nélküli frekvenciakezelés elvét használja. A kezelés során, amely általában 60 percet vesz igénybe a kórokozókat ilyen módon a saját frekvenciájukkal besugározva elpusztítjuk. A kezelés természetesen az emberi szervezetre ártalmatlan frekvenciatartományokban történik.

Egy következő kezeléssel ezután megerősíthetjük az érintett szervek saját frekvenciáit, ellenállóvá téve ezzel az újrafertőződésekkel szemben.

*Jelenleg nem alkalmazzuk – a kezelés ugyancsak az F-scan4 eszköz segítségével történik

RPZ 15 - Plazmagenerátor - Achillea

A frekvenciaterápia a betegségek széles skáláján bizonyul hatékony eszköznek, hiszen mind az akut (gyors lefolyású) panaszok, mind a krónikus betegségek hátterében gyakran gomba, vírus, baktérium, vagy parazitafertőzés áll. Tehát fordulhatsz hozzánk egészen hétköznapi akut panaszokkal, mint mandulagyulladás, herpesz, felfázás, vagy kezdődő fogfájás.

Bármennyire meglepő, de az esetek nagy százalékában kórokozók állnak olyan betegségeink hátterében, amelyeknél erre nem is gondolnánk. Ideértve a gyomorfekélyt, ahol gyakran a Helicobacter pylori, a krónikus derékfájást vagy térd ízületi fájdalmakat, ahol gyakran az Escerichia coli, gasztrointesztinális panaszokat ahol gyakran a Campylobacter és a Campylobacter pyloridis, a szemölcsöket, nemi szemölcsöket (condyloma) vagy a méhnyakrákot, ahol nyilvánvalóan a Human Papillomavírus a kórokozó, de a mononukleózis, vakbélgyulladás, orbánc, bordaközi gyulladás, fogszuvasodás és még számos kórkép hátterében is nyilvánvalóan mikroorganizmusok – gombák, vírusok, baktériumok, vagy paraziták – állnak.

Azokban a konkrét esetekben, ahol orvosi diagnózis áll rendelkezésre és nyilvánvaló, hogy a betegséget kórokozó mikroorganizmus idézi elő (pl. Övsömör – Herpes zoster; Orbánc - Streptococcus; Vakbél krónikus gyulladása – Enterobius vermicularis) könnyű dolgunk van, hiszen pontosan ismerjük a kórokozó mikroorganizmusra halálos csapást mérő frekvenciákat, így ezek a kórokozók néhány célzott kezeléssel eltávolíthatók a szervezetből. Indítsd el a videót és nézd meg, milyen hatása van a frekvenciaterápiás kezelésnek a mikroorganizmusokra:

Beágyazott videó: A frekvenciaterápiás kezelés hatása a mikroorganizmusokra.


A frekvenciaterápiával gyakran érünk el látványos javulást akár egy kezelés után,
azonban ne lepődj meg, ha a természetgyógyász bizonyos esetekben azt fogja javasolni neked, hogy a frekvenciaszkennerrel kimutatott kórokozók elpusztítására használj kúraszerűen olyan fitoterápiás készítményeket, amelyek már bizonyították hatékonyságukat az adott kórkép esetében. vagy arra kér, hogy keresd fel az orvosodat további konzultáció vagy diagnosztikai értékű vizsgálatok elvégzése céljából.

Tudástár

Azonosítsd betegségedet a tünetek alapján! Van erre alternatív terápia?

Megnézem a tudástárban

Találjunk együtt megoldást az egészségi gondjaidra!

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Logó - Achillea

"Bármilyen életkorban és életmódban mindenki számára előnyös lehet a gyógynövények használata. Szinte mindenfajta betegségnek megtalálható a természetes alternatív, vagy kiegészítő terápiája."