Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Fitoterápia

A természetgyógyász fitoterapeuta hasonló egy egészségügyi nyomozóhoz – ki van képezve arra, hogy megkeresse a probléma gyökerét és ezt kezelje, ne csak a tüneteket. Ez segíthet megszakítani a rossz egészségi állapotot jellemző körforgást  –  amikor egyik betegségből a másikba esel – és visszatérni a jó útra, hogy egészségesebb legyél. Ő a tudományos ismereteit empátiával ötvözi. Figyelembe veszi az általános egészséget és jólétet, a társadalmi tényezőket, az aktuális gyógyszereket, valamint a családi és kórtörténetet, hogy jobb képet kapjon rólad, mint személyről és ne csak egy kezelendő betegséghalmazt lásson.

Fitoterápia - Gyömbér gyökér - Achillea
Fitoterápia - Készítmények - Achillea

Ki veheti hasznát a gyógynövényeknek? Röviden, bárki! Bármilyen életkorban és életmódban mindenki számára előnyös lehet a gyógynövények használata. Látom, hogy használ kicsi gyermekeknek, tizenéveseknek, nyolcvanas éveikben lévőknek és mindenkinek, aki köztük van. Az emberek ugyanazokról az egészségi aggályokról konzultálnak a fitoterapeutával, amelyekkel a háziorvosukhoz fordulnának.

Szinte mindenfajta betegségnek megtalálható a természetes alternatív, vagy kiegészítő terápiája. Beszélhetünk az ajakherpeszről, az emésztőrendszeri panaszokról, a hormon-egyensúly hiányáról, ízületi problémákról, vagy a lábszárfekély kezeléséről, a stressztűrő képesség fokozásáról, trombózisveszély kivédéséről és vércukorszint csökkentésről... hogy, csak néhányat említsünk.

Gyakran csupán a stressz csökkentésével, a létfontosságú kiválasztó és méregtelenítő szervrendszereink megtisztításával és némi életmódváltással képesek vagyunk megelőzni súlyos betegségek kialakulását. Ha nem becsülöd le a teremtett növényvilágban rejlő gyógyító erőket, látni fogod, hogy az egészségi problémáid közül – melyeket talán már az életkorral járónak tartottál – nem egyet le tudsz győzni a segítségükkel és visszanyerheted az elvesztett egyensúlyodat.

Találjunk együtt megoldást az egészségi gondjaidra!

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Logó - Achillea

"Bármilyen életkorban és életmódban mindenki számára előnyös lehet a gyógynövények használata. Szinte mindenfajta betegségnek megtalálható a természetes alternatív, vagy kiegészítő terápiája."