Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Tudástár

Herbita szűz Tökmagolaj

Herbita szűz Tökmagolaj az ízélményen túl nagy mennyiségű antioxidáns vegyületet is kínál, beleértve a polifenolokat és a karotinoidokat, amelyek segíthetnek csökkenteni a gyulladást és kivédeni a krónikus betegségeket. A tökmagolaj továbbá kitűnő kálium, kalcium, vas, réz és magnéziumforrás, de kis mennyiségben különböző vitaminokat is tartalmaz, például A és E vitamint.

A mag Cink és Szeléntartalma is magas (utóbbi a növényvilágban egyedülálló mennyiségben található meg a tökmagban). A szelén gátolja a trombocita aggregációt, szükséges a szívizom tökéletes működéséhez, továbbá jelentős gyulladáscsökkentő hatással bír ami az érrendszer egészsége szempontjából is kiemelt fontosságú. A károsító szabadgyökök elleni védekező rendszerünk egyik fontos láncszeme.

Javallatok: Szív- és érrendszeri megbetegedések, reumás ízületi gyulladás, jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH), cukorbetegség, érgyulladás és más gyulladások, rákprevenció

Betegség / Tünet

Betegség / Tünet

Jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH)
Alapanyag

Alapanyag

Tökmag
Hatóanyag

Hatóanyag

Kukurbitacin

Találjunk együtt megoldást az egészségi gondjaidra!

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Logó - Achillea

"Bármilyen életkorban és életmódban mindenki számára előnyös lehet a gyógynövények használata. Szinte mindenfajta betegségnek megtalálható a természetes alternatív, vagy kiegészítő terápiája."