Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Tudástár

Szőlőmag

A vörös szőlőmagot ajánlják többek között gyulladásos bélbetegségek, osteo artritis, szembetegségek, asztma, daganatos betegségek, elhízás és cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek valamint neurodegeneratív betegségek megelőzésére és kiegészítő kezelésére.

A szőlőmag gazdag antioxidánsokban, beleértve a fenolos savakat, antocianinokat, flavonoidokat és oligomer proantocianidin komplexeket (OPC), melyek 50-szer hatásosabb szabadgyökfogók, mint az E-vitamin.

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően a szőlőmag segíthet megelőzni a betegségeket és megvédeni az oxidatív stressztől, a szövetkárosodástól és a gyulladásoktól. Tanulmányok szerint csökkenttheti a vérnyomást, fokozhatja a véráramlást, képes csökkenteni az oxidatív károsodást, mérsékli a rák kockázatát, emeli a kollagén szintet és erősíti a csontozatot, támogatja az agyműködést, javítja a vesefunkciókat, gátolja a fertőzéseket, védi a májat, gyorsítja a sebgyógyulást.

Betegség / Tünet

Betegség / Tünet

Puffadás (meteorizmus)
Alkalmazható gyógynövénytermék

Alkalmazható gyógynövénytermék

Herbita Xantovit - Bölcsek őrleménye
Hatóanyag

Hatóanyag

Proantocianidin Pycnogenol Rutin

Találjunk együtt megoldást az egészségi gondjaidra!

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Logó - Achillea

"Bármilyen életkorban és életmódban mindenki számára előnyös lehet a gyógynövények használata. Szinte mindenfajta betegségnek megtalálható a természetes alternatív, vagy kiegészítő terápiája."