Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Tudástár

Herbita Urtica - Urak teája

A Herbita Urtica - Urak teája összetevői a helyes étrend és a megfelelő testmozgás biztosítása mellett a szakirodalmi források alapján húgyúti fertőzés, prosztata gyulladás, jóindulatú prosztata megnagyobbodás esetén, kiegészítő kezelésként hozzájárulhatnak a tünetek mérsékléséhez.

Prosztata gyulladás esetén a természetgyógyász mindenképpen javasolja a A Herbita Urtica - Urak teája teakeveréket medveszőlőlevéllel kiegészíteni. További lehetséges természetes gyógymódok megismeréséhez kérj konzultációt természetgyógyászodtól.

Összetétel:

Urticae radix (csalángyökér), Epilobii herba (kisvirágú fűzike), Lamii albi herba (fehér árvacsalán), Solidaginis herba (aranyvesszőfű).

Felhasználás módja:

2 kávéskanál Herbita Urtica teakeveréket egy csésze vízzel felmelegítenek, 1 percig főzik, 15 percig lefedve áztatják, majd szűrik. Naponta háromszor fogyasztják.

Találjunk együtt megoldást az egészségi gondjaidra!

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Logó - Achillea

"Bármilyen életkorban és életmódban mindenki számára előnyös lehet a gyógynövények használata. Szinte mindenfajta betegségnek megtalálható a természetes alternatív, vagy kiegészítő terápiája."