Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Tudástár

Rákbetegség megelőzése, gyógyítása

A daganatos betegségek kialakulásában több tényező játszik szerepet, melyek között szerepelnek a

  • táplálkozási szokások
  • környezeti mérgek (vegyszerek, gyógyszerek, adalékanyagok)
  • tartós stressz, szorongás
  • vírusok (pl. HPV)
  • egysejtű élősködők

A rák a test természetes egyensúlyi állapotának zavara. A sejtek a test egy bizonyos területén, pl. a tüdőben, a bélben, a gyomorban, vagy a bőrön rendellenes módon, nem a normál biológiai ciklus szerint kezdenek osztódni. Oxigén felvétele helyett erjedési folyamatokból kezdenek táplálkozni. Egyre gyorsabban szaporodnak és elpusztítják az életet először a közvetlen környezetükben, majd a vér- és nyirokedényeken keresztül metasztázisokat képezhetnek a test más területein is. A rák végül a szervezet védekező rendszerét is megtámadja.

Egy orvosi tanulmány szerint az első genetikai mutáció megjelenésétől a daganat diagnosztizálásaig átlagosan 9 év (!) telik el. Tehát amikor az hangzik el, hogy azonnal megműtötték, akkor ott valójában már egy 9 éves történetnek egy késői periódusában járunk!

Ezért, míg az akadémiai orvoslás műtéti beavatkozással kemikáliákkal és radiológiai kezeléssel küzd a rák ellen, addig a természetgyógyász abban segít az embernek, hogy életmódváltás által lehetőleg nullára csökkentse a kiváltó okokat, ugyanakkor megfelelő gyógynövénytermékekkel támogassa szervezetét a megelőzés érdekében, illetve készítse fel a védekezésre, vagy a betegséggel való megküzdésre.

„A természet gyógyít, az orvos kezel.” -mondta az egykori német orvos Christoph Wilhelm Hufeland, a jénai egyetem professzora. Ezt az elvet követve a természetgyógyász sem akar rákgyógyító szerepben tetszelegni, inkább alázatosan elismeri, hogy a belénk helyezett regeneráló erők segítenek visszatérni az egyensúlyi állapotunkhoz, ha biztosítjuk az ehhez szükséges feltételeket, konkrétan az alaprendszerünk, a sejt közötti tér tisztaságát. Ez a sejt közötti tér képezi ugyanis a viszonylag állandó környezetet a sejtek számára, ebben az un. extracelluláris mátrixban történik az anyag, az energia és az információ áramlása, amely zavartalansága esetén lehetővé válik az egészséges működés.

Blokkok, a jelátvitel megállása, a salakanyagok lerakódása minőségi változásokat hoz létre, megteremtve ezzel a degeneratív folyamatok, kóros működés és a betegségek kialakulásának feltételeit. A természetgyógyász számára tehát alapelv, az alaprendszer tisztítása gyógynövények segítségével. Ide tartozik a Herbita Equisetum – Hólyag és vesék, vagy a Herbita Calendula – Gyomor és bél teakeverékek.

A fentebb említett alaprendszer vázát óriásmolekulák képezik, melynek hialuronsav, glukóz rácsszerkezetéhez vízmolekulák is kapcsolódnak, melyek ily módon egy kristályos szerkezetbe foglaltan információ továbbítására képesek. Nagyon kicsi külső behatás elegendő e kristályszerkezet alaprezgésének megbontásához, átalakításához. Ám ennek megfelelően amikor frekvenciaterápiás kezelést alkalmazunk, arra késztetjük az alaprendszerünket, hogy visszaálljon, visszatérjen az egészséges működést biztosító alaprezgés, vagy ritmus a sejt közötti térben. Ez az egyszerű beavatkozás időnként egészen lenyűgöző javulást eredményez.

Minthogy a krónikus gyulladások – melynek hátterében szinte mindig káros mikroorganizmusok állnak – jelentős szerepet játszanak a daganatos megbetegedések kialakulásában, ezért a rákprevencióban minden olyan növényi anyag kiemelt szerepet kap, amely gátolja a káros mikroorganizmusok szaporodását és/vagy gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Ezek közül egy a BLACK syrup fő összetevője az Artemisia annua, melyet alaposan vizsgáltak, és ígéretes aktivitásokat mutat: plazmodiális (parazitaellenes), vírusellenes, antimikrobiális, daganatellenes, gyulladásgátló, antioxidáns.

További kiemelkedő gyulladásgátló, adaptogén hatású növényeink a Glycyrrhiza glabra (Igazi édesgyökér) és az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág).

Az Immun-booster cseppek éppen megfelelő arányban tartalmazzák az Echinacea (bíbor kasvirág gyökér), Glycyrrhiza glabra (édesgyökér) és Propolisz alkoholos kivonatát, a kívánt szinergikus hatás biztosítása érdekében. Használatával csökken a megfertőződés lehetősége, gyorsabb a gyógyulás, erősödik az immunrendszer. Általános tonizáló hatásánál fogva hozzájárul a szervezet védekező képességének erősítéséhez, egyensúlyi állapotának fenntartásához.

Az Immun-booster cseppeket kérd a természetgyógyászodtól.

fitoterápiás konzultáció lehetőséget biztosít arra, hogy áttekintsük az egészségi problémáidat és személyre szabott gyógynövényes kezelési módot dolgozzunk ki.

Linktár:

Prof. Dr Boros G. László egyetemi tanár előadása a rákbetegségek gyógyításáról

Találjunk együtt megoldást az egészségi gondjaidra!

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Logó - Achillea

"Bármilyen életkorban és életmódban mindenki számára előnyös lehet a gyógynövények használata. Szinte mindenfajta betegségnek megtalálható a természetes alternatív, vagy kiegészítő terápiája."