Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Tudástár

Szaponinok

A szaponinok fokozzák a nyálkahártyák váladékkiválasztását, elősegítve ezzel a tisztulási folyamatot, elősegítik más hatóanyagok felszívódását, továbbá adaptogén, immunstimuláns hatást mutatnak.

Adaptogén: segíti testünket a külső-belső változásokhoz való alkalmazkodásban, tompítja a káros környezeti hatásokat. Növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet. Jótékony krónikus fáradtság és megterhelő fizikai munkavégzés/sport esetén

A Triterpén szaponinok szerepet játszanak különböző húgyúti megbetegedések esetén (mint vesehomok és kő, hólyaggyulladás, vesemedence gyulladás). Közvetlenül a vesére hatva javítják annak funkcióit, növelik a nátrium és víz ürítését.

Találjunk együtt megoldást az egészségi gondjaidra!

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Logó - Achillea

"Bármilyen életkorban és életmódban mindenki számára előnyös lehet a gyógynövények használata. Szinte mindenfajta betegségnek megtalálható a természetes alternatív, vagy kiegészítő terápiája."